Vreman hoopt op hulp van investeerders

23 december 2015, 15:43

De Graafschap-coach Jan Vreman hoopt stiekem op wat versterkingen voor de tweede helft van het seizoen. De Gelderse club, afgelopen jaargang gepromoveerd naar de Eredivisie, staat met vijf punten uit zeventien wedstrijden stevig onderaan in het klassement.

"Wellicht kunnen we met behulp van investeerders nog iets doen om de selectie nog wat sterker te maken", aldus Vreman op de officiële website van De Graafschap. Volgens de oefenmeester wordt de start van de tweede seizoenshelft belangrijk. "We beginnen thuis tegen Excelsior, daarna uit naar Heracles en aansluitend ADO Den Haag-thuis. Als we iets willen moet de start goed zijn. We gaan er echt alles aan doen om die beleving weer terug te krijgen. De spelers moeten zich ervan bewust zijn dat er hier gevochten moet worden voor iedere meter. We hebben laten zien dit te kunnen opbrengen."

"We hebben te weinig punten, dat is duidelijk", aldus Vreman over de eerste helft van de competitie. "We waren een paar keer dicht bij meer, maar helaas viel het kwartje regelmatig de verkeerde kant op. Daar zijn diverse oorzaken voor. Veel jonge spelers maken nu voor het eerst vlieguren op het hoogste niveau. Dat gaat met vallen en opstaan. Het tempo ligt veel hoger. Ieder foutje wordt afgestraft. Toch hebben we ook goede dingen gezien. Zoals het samenspel, echte strijd en de ontwikkeling bij spelers. De totale sfeer bij thuiswedstrijden is gegroeid. Iedere wedstrijd 10.000 supporters die zingen en klappen, de steun die dat geeft aan spelers is echt groot."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen