Vader Djuricic zinspeelt op vertrek van zoon bij Benfica

24 december 2015, 21:40

Filip Djuricic (foto, rechts) is mogelijk aan zijn laatste weken als speler van Benfica bezig. Zijn vader Dusan stelt dat het voor beide partijen het beste is om in januari, als de transfermarkt weer opengaat, uit elkaar te gaan.

"Onder de huidige omstandigheden lijkt het mij dat geen van beide partijen interesse heeft om de samenwerking voort te zetten", zegt vader Djuricic in gesprek met Sport. De Servische middenvelder verliet SC Heerenveen in de zomer van 2013 voor Benfica. Bij de Portugese topclub wist hij echter nooit door te breken. Benfica verhuurde hem in de eerste helft van het seizoen 2014/2015 aan FSV Mainz 05, voor het tweede deel van die jaargang haalde manager Ronald Koeman Djuricic naar Southampton.

"Al vanaf de eerste dag gaat het niet goed bij Benfica", vervolgt vader Djuricic. Zijn zoon speelde dit seizoen pas twintig officiële wedstrijdminuten voor de ploeg uit Lissabon. "Hij baalt ervan dat hij al vijf maanden werkt, maar dat niemand zijn kwaliteiten lijkt te zien. We moeten echter rustig blijven."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen