Hasselbaink heeft niets aan assist van Fer tegen Ipswich

26 december 2015, 18:39

Jimmy Floyd Hasselbaink heeft zijn eerste nederlaag als manager van Queens Park Rangers geleden. De Nederlandse oefenmeester zag zijn elftal zaterdag, Boxing Day, met 2-1 onderuit gaan in de uitwedstrijd tegen Ipswich Town. Queens Park Rangers had de eerste drie duels onder Hasselbaink gelijkgespeeld.

QPR was in het Portman Road Stadium nog gaan rusten met een voorsprong. Op aangeven van Leroy Fer tekende Junior Hoilett in de vierde minuut van de extra tijd van de eerste helft voor de 0-1. Jonathan Douglas herstelde in de 77ste minuut het evenwicht, Luke Chambers bezorgde Ipswich Town met een goal in blessuretijd de winst. Hasselbaink haalde Fer in de 71ste minuut naar de kant en liet Tjaronn Chery in de 83ste minuut invallen.

Met 29 punten uit 23 duels staat QPR twaalfde in het Championship, de Engelse tweede divisie. De achterstand op de zesde plaats, de laatste plek voor de play-offs om promotie en momenteel in handen van Ipswich Town, bedraagt acht punten.