Koeman na 4-0 zege op Arsenal: "Dit verwacht je niet"

26 december 2015, 23:44

Met slechts één punt in de laatste vijf wedstrijden stak Southampton niet in haar beste vorm voor de thuiswedstrijd tegen Arsenal op Boxing Day. Desondanks boekten de strijdlustige Saints in het eigen St. Mary's Stadium een 4-0 overwinning op de Londenaren, die daarmee naast de koppositie in de Premier League grepen.

"Je verwacht niet dat je met 4-0 gaat winnen van Arsenal. Natuurlijk hebben we een goede ploeg, maar in de laatste weken hadden we het moeilijk", gaf Southampton-manager Ronald Koeman na afloop toe in gesprek met de BBC. "Maar onze tweede helft was perfect. Het was een zware avond voor Arsenal, we hebben hen veel problemen bezorgd. Dit is een geweldig resultaat."

Cuco Martina legde met een weergaloos doelpunt de basis voor het succes van Southampton. De verdediger, afgelopen zomer overgekomen van FC Twente, ramde de bal in de negentiende minuut van 25 meter met buitenkant-rechts in het Arsenal-doel. "Geweldig, wat een gevoel", stamelde Martina na de wedstrijd in een korte reactie voor de camera van BT Sport.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen