'Ajax vangt maximaal 3,5 miljoen euro voor Van Rhijn'

27 december 2015, 09:04

Ajax lijkt een mooie transfersom te gaan ontvangen voor Ricardo van Rhijn. Volgens De Telegraaf hebben de Amsterdammers met Galatasaray een akkoord bereikt over de overstap van de rechtsback. Met de deal is een vast bedrag van twee miljoen euro gemoeid, door middel van bonussen kan deze transfersom daarna nog oplopen tot 3,5 miljoen euro. Bovendien heeft Ajax een doorverkooppercentage bedongen.

De miljoenen zullen voelen als een bonus voor Ajax, want Van Rhijn (24) kwam in Amsterdam niet meer aan spelen toe. Hij was in de pikorde gepasseerd door Kenny Tete en stond dit seizoen maar één keer in de basis in een eredivisiewedstrijd. Zijn contract bij Ajax liep nog tot 2018, bij Galatasaray tekent de rechtsback vermoedelijk voor 3,5 jaar. De achtvoudig Oranje-international treft in Istanbul onder meer Wesley Sneijder.

Naast Van Rhijn lijkt ook Ryan Donk, actief voor het Turkse Kasimpasa, op weg naar Galatasaray. De oud-speler van AZ staat op het punt om zijn handtekening te zetten onder een contract tot medio 2018.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen