Martina over wereldgoal: "Alles ging in slow motion"

27 december 2015, 11:16

Cuco Martina beleefde zaterdag een middag om nooit te vergeten. De oud-speler van RKC Waalwijk en FC Twente mocht in de thuiswedstrijd tegen Arsenal voor het eerst in de basis beginnen bij Southampton en maakte op fenomenale wijze de 1-0. Het bleek het startsein voor een overtuigende overwinning: 4-0.

Martina opende de score door een afgeslagen bal in één keer op zijn slof te nemen. Zijn knal belandde precies in de hoek. "Een ongelooflijk gevoel", zegt Martina over het moment dat hij zag dat hij gescoord had. "Ik zag de bal erin gaan en dacht 'oh my god'. Een geweldig gevoel, absoluut."

Het drong aanvankelijk helemaal niet tot Martina door hoe mooi zijn doelpunt was. "Nee. Ik schoot en daarna leek het alsof alles in slow motion gebeurde. Ik was zo blij, zó blij", glundert hij. Martina hoopt dat hij door zijn goede optreden tegen Arsenal vaker in de basis mag beginnen. "Uiteraard, maar die keuze laat ik verder aan de manager. Maar ik hoop natuurlijk dat ik het vertrouwen krijg om de volgende keer weer te spelen."

In de eerste maanden van dit seizoen was Martina alleen drie keer als invaller in actie gekomen in de Premier League. Tegen Arsenal maakte de 26-jarige international van Curaçao de negentig minuten vol.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen