Lukaku: "Raiola zei me dat ik speelde als een meisje"

Ger
27 december 2015, 21:26

Romelu Lukaku is dit seizoen uitstekend op dreef bij Everton. Volgens de Belgische spits heeft hij zijn huidige topvorm mede te danken aan zijn zaakwaarnemer Mino Raiola, die na een moeilijke periode de juiste snaar bij hem wist te raken.

"Hij zei gemene dingen tegen me zoals: 'Je speelt als een meisje. Een meisje dat nooit eerder gevoetbald heeft'. Daarna verwees hij naar spelers als Zlatan en Bergkamp. 'Je wilt de top bereiken? Nou, je speelt niet als een topspeler'. Hij zei dingen die me echt pijn deden. Ik heb ook mijn trots", aldus Lukaku (22) in The Sunday Express. "Hij zei ook dat het allemaal draait om doelpunten. Hij zei: 'Goals, goals, goals. Als je aanvaller bent moet je scoren. Je moet professioneler zijn'."

"Dat ik het nu goed doe heeft ook met de woorden van Raiola te maken", weet de international. "Raiola heeft ook een goede relatie met Roberto Martinez (trainer van Everton, red.). De manager, Raiola en ik hadden een goed gesprek voor het seizoen. Ze hebben me een aantal dingen verteld over hoe ik moet trainen. Daarna was het alsof het beest in mij werd losgelaten."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen