Özil loodst Arsenal naar koppositie, Koeman verliest

28 december 2015, 20:40

Arsenal staat, in ieder geval tot dinsdagavond, bovenaan in de Premier League. De ploeg van Arsene Wenger was vanavond (maandag) op eigen veld een maatje te groot voor promovendus AFC Bournemouth: 2-0. Mesut Özil speelde zoals zo vaak dit seizoen een sleutelrol. Southampton kwam nog op voorsprong bij West Ham United, maar stapte uiteindelijk met een 2-1 nederlaag van het veld.

Arsenal verloor op Boxing Day met maar liefst 4-0 van Southampton en liet toen de koppositie in de Premier League liggen. Door de zege op Bournemouth staat Arsenal alsnog bovenaan, al heeft Leicester City dinsdag nog de kans op The Gunners te passeren. Die ploeg moet daarvoor winnen van Manchester City.

Bij Arsenal was Mesut Özil zoals zo vaak dit seizoen de uitblinker. De assistkoning tekende in de 27ste minuut voor zijn zestiende (!) assist van dit seizoen, toen verdediger Gabriel raak kopte uit een hoekschop van de Duitser. In de tweede helft kwam de spelmaker ook zelf op het scorebord. Hij vond het net in de 63ste minuut na een mooie combinatie met spits Olivier Giroud. Door de zege sluit Arsenal het kalenderjaar op positieve wijze af. Op 2 januari begint de ploeg aan het nieuwe jaar met een thuiswedstrijd tegen Newcastle United.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen