Tottenham in topdrie: "Het kampioenschap is mogelijk"

28 december 2015, 23:36

Tottenham Hotspur is bezig aan een prima seizoen en bevestigde de goede vorm vanmiddag (maandag) in de uitwedstrijd tegen Watford FC wederom. De Londenaren wonnen op Vicarage Road met 1-2 van Watford FC en staat daardoor nu knap derde in de Premier League. Coach Mauricio Pochettino denkt dat zijn team dit seizoen kampioen kan worden.

"De statistieken van dit seizoen laten zien dat het kampioenschap mogelijk is", zegt de trainer tegen Sky Sports. "Het belangrijkste voor ons is om hard te blijven werken. Je moet de goede vorm het hele seizoen kunnen etaleren. Dat we hier met 1-2 winnen, is fantastisch. Liverpool had bij Watford grote problemen en verloor met 3-0", zegt de coach ter illustratie.

Ondanks dat het Tottenham momenteel voor de wind gaat, wil Pochettino niet te hard van stapel lopen. "Het is belangrijk dat we onze voeten op de grond houden. We zullen elke week het beste van onszelf moeten laten zien."

Tottenham Hotspur begint het nieuwe kalenderjaar op 3 januari met een uitduel tegen Everton. Drie dagen later speelt het thuis tegen Sunderland.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen