Cambuur over zoektocht: "We moeten geduld hebben"

29 december 2015, 12:17

Darryl Lachman stond op de nominatie om de gelederen van SC Cambuur te versterken, maar het is nog maar de vraag of de 26-jarige verdediger haalbaar is voor de eredivisionist uit Leeuwarden. Er is sprake van concrete interesse, maar Cambuur denkt dat het lastig wordt om de oud-speler van FC Groningen, PEC Zwolle en FC Twente aan boord te halen.

De naam van Lachman pronkt al een tijdje op het verlanglijstje van Cambuur, dat op zoek is naar twee versterkingen voor de achterste linie. "Hij staat er niet onwelwillend tegenover, maar ik denk dat het een moeilijk verhaal wordt", zegt technisch directeur Henry van der Vegt tegen Voetbal International over de verdediger van Sheffield Wednesday. "Dat gaat inderdaad om financiën. Zijn werkgever lijkt geen water bij de wijn te willen doen."

Het geduld van Cambuur wordt zodoende op de proef gesteld. Mogelijk kunnen de zo gewenste aanwinsten pas aan het einde van de transferwindow gepresenteerd worden. "We hebben jongens nodig die er meteen staan, die krijg je moeilijk los. Vaak worden dit soort zaken pas in de laatste weken vloeibaar. We moeten geduld hebben", weet Van der Vegt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen