Cillessen over kritiek: "Grenzen zijn overschreden"

Ger
31 december 2015, 11:34

Jasper Cillessen blikt terug op een tegenvallend 2015. De 26-jarige doelman greep met Ajax naast de landstitel en beleefde met het Nederlands elftal een afgang in de EK-kwalificatie. Cillessen was zelf regelmatig het mikpunt van kritiek.

"Dat is inherent aan mijn positie. Maar er zijn ook grenzen overschreden", stelt Cillessen in De Gelderlander. "Er is afgelopen jaar een bepaald beeld van mij geschetst. Een negatief beeld. Daar kun je tegenin gaan, maar dat heeft uiteindelijk weinig zin. Na Turkije kon ik er ineens niets meer van. Juist daarin heb ik gemerkt dat mijn leven onder een vergrootglas ligt."

"Ik ben afgeschilderd als een bozig type. Maar ik ben helemaal niet bozig. Ik sta juist heel vrolijk in het leven. Ik zit bij een prachtige club. Ajax wint bijna altijd. Maar als je mij goed kent, weet je dat ik alles doe om te winnen. Als het niet goed loopt, dan zint mij dat niet", aldus de sluitpost.

"Het volgende jaar moet wel alles anders. Dat wordt het jaar van de revanche met Ajax en Oranje", verwacht Cillessen. "Ja, wij staan straks met de schaal in de handen. Daarvan ben ik overtuigd. Dat moet gewoon",

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen