Jans verwacht alleen 'reactievoetbal' op de markt

31 december 2015, 18:35   Bijgewerkt: 31 december 2015, 20:07

PEC Zwolle lijkt de tweede seizoenshelft over dezelfde selectie te beschikken als tijdens de eerste helft van de jaargang. Hoewel we bij de Overijsselse eredivisionist weinig activiteiten op de transfermarkt hoeven te verwachten, sluit coach Ron Jans niet uit dat er toch nog wat bij zal komen.

"Normaal gesproken spelen we alleen maar reactievoetbal", antwoordt Jans als FCUpdate.nl hem vraagt naar eventuele bewegingen op de transfermarkt. "Maar misschien komen er nog wel wat verrassingen. Als er wat weg zou gaan, dan komen er wel weer wat centen vrij om te investeren."

In de huidige selectie van PEC Zwolle kampen meerdere spelers met blessures. Mustafa Saymak, Thanasis Karagounis en Max de Boom herstellen nog van kruisbandletsel en er zijn nog wat spelers met lichtere klachten. "We zijn de eerste seizoenshelft geëindigd met veel blessures. We gaan begin januari op trainingskamp naar Spanje en ik ben benieuwd hoe het er dan voor staat. Waarschijnlijk kunnen de meeste spelers weer aanhaken, al duurt het met Bart van Hintum mogelijk wat langer. Ryan Thomas en Abdel El Hasnaoui zijn kleine vraagtekens", aldus Jans.

PEC Zwolle is halverwege het seizoen de nummer negen van de Eredivisie, met 25 punten uit zeventien optredens. De Blauwvingers hervatten de competitie op 16 januari met een thuiswedstrijd tegen sc Heerenveen.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen