Swansea-eigenaar: "Ik gun Van Gaal een nederlaag"

Ger
1 januari 2015, 11:45

John van Zweden, mede-eigenaar van Swansea City, heeft goede hoop dat de club uit Wales zaterdag opnieuw kan stunten tegen Manchester United. Bij een zege van de bezoekers op Old Trafford zal de positie van manager Louis van Gaal bij The Red Devils nog verder onder druk komen te staan.

Van Zweden verwijst naar de laatste duels van Swansea met United. "We hebben drie keer tegen Van Gaal gespeeld en drie keer verdiend gewonnen, allemaal met 2-1. Drie keer mocht hij nog in zijn handen knijpen met die uitslag. Van Gaal heeft gewoon een matig ploegje", grapt Van Zweden tegenover het ANP. "Iedereen die een gokje wil wagen voor de wedstrijd van zaterdag, adviseer ik om op 1-2 in te zetten."

De ondernemer raakte in februari in opspraak toen hij rond de thuiswedstrijd van Swansea tegen United op televisie lelijke dingen riep over Van Gaal. "Daar heb ik wel van geleerd. Als we zaterdag verliezen, zal ik Louis een hand geven. Als we wéér winnen, zoek ik hem maar niet op. Dan zet ik alleen op Twitter wel wat leuke dingetjes. Ach, weet je: ik gun Louis alles. Maar ook een nederlaag zaterdag tegen ons."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen