Hasselbaink kan zesde duel met QPR ook niet winnen

1 januari 2015, 20:13   Bijgewerkt: 2 januari 2015, 00:12

Jimmy Floyd Hasselbaink zou zich zijn beginperiode bij Queens Park Rangers anders hebben voorgesteld. De Nederlandse manager wist sinds zijn komst naar de Londense club nog geen wedstrijd te winnen. In het zesde optreden, het thuisduel met Hull City, werd er vrijdagavond met 1-2 verloren.

Hasselbaink debuteerde op 12 december met een 0-0 gelijkspel tegen Burnley en kon daarna niet winnen van achtereenvolgens Brighton & Hove Albion (2-2), Bristol City (1-1), Ipswich Town (2-1 verlies) en Huddersfield Town (1-1). Tegen Hull City ging het weer mis. Door doelpunten van Abel Hernandez en Adama Diomande resulteerde de goal van Sebastian Polter niet tot een punt voor QPR. De winnende treffer van Diomande werd in de uiterste slotfase gemaakt.

QPR is door de zeperd op het eigen Loftus Road afgegleden naar de vijftiende plaats in het Championship. De achterstand op de plaatsen die recht geven op play-offs om promotie naar de Premier League, wat het doel is van Hasselbaink en co, bedraagt alweer tien punten.

Tegen Hull City stond Tjaronn Chery in de basis, de oud-speler van FC Groningen werd na 85 minuten spelen gewisseld. Leroy Fer begon op de reservebank en kwam twintig minuten voor tijd als invaller binnen de lijnen.

Eerder op de dag verloor het Brighton & Hove Albion van Danny Holla en Elvis Manu met 0-1 van Wolverhampton Wanderes. Holla kwam niet in actie, Manu viel na een uur spelen in.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen