Niet winnen achtervolgt Hasselbaink: "Frustrerend"

2 januari 2015, 00:10

Jimmy Floyd Hasselbaink staat al zes wedstrijden lang aan het roer bij Queens Park Rangers, maar de Nederlandse manager wacht nog altijd op zijn eerste overwinning met de Championship-club uit Londen, die door de magere resultaten terug te vinden is op de vijftiende plaats. Vrijdagavond ging het mis tegen Hull City, dat in de laatste minuten met 1-2 won op Loftus Road.

QPR kwam in de slotfase eerst zelf op 1-1. "Toen zag het ernaar uit dat wij de drie punten gingen pakken. Er was meer één ploeg aan het voetballen op dat moment en dat waren wij", aldus Hasselbaink bij de BBC. "We hebben ongelukkig verloren. Beide partijen deden weinig voor elkaar onder."

Ondertussen knaagt het steeds meer dat een overwinning uitblijft voor Hasselbaink en co. "Natuurlijk is dat frustrerend, maar ik ben verder niet heel erg bezig met het pakken van de eerste zege. Dat zou niet helpen. We hebben uiteraard wel even een succesje nodig."

De achterstand van QPR op de plaatsen die recht geven op de play-offs om promotie naar de Premier League bedraagt tien punten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen