Everton-coach: "Zou Lukaku voor niemand inruilen"

2 januari 2015, 14:04

Everton-trainer Roberto Martinez geniet van Romelu Lukaku, die dit seizoen al op vijftien treffers staat in de Premier League. De Spaanse coach van de Engelse middenmoter is dolblij met de spits, die voor niemand zou willen ruilen.

Dat zei de oefenmeester vrijdag, twee dagen voor de wedstrijd tegen Tottenham Hotspur. Een Engelse journalist vroeg of hij Harry Kane liever zou hebben dan Lukaku. Het antwoord van de coach op die vraag wss duidelijk. "Ik zou Rom voor geen enkele andere spits ter wereld willen ruilen. Kane is een een heel beweeglijke spits die net als Lukaku vlot scoort (Kane staat op elf competitiegoals, red)."

"Lukaku moet qua scorend vermogen niet onderdoen voor Kane. We hebben bij Everton een heel indrukwekkende aanvalslinie dit seizoen", aldus Martinez, die blij is met de stabiliteit van zijn aanvalsleider. "Terwijl andere spelers soms dipjes hebben, speelt Lukaku al sinds 1 januari 2015 op een uitstekend niveau. Hij zit niet gewoon in een goede periode, Lukaku speelt al een heel jaar heel goed."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen