Rake kopballen doen wisselvallig Liverpool de das om

2 januari 2015, 15:42

Liverpool is zeer teleurstellend begonnen aan het nieuwe kalenderjaar. De formatie van Jürgen Klopp ging vanmiddag (zaterdag) tijdens de eerste Premier League-wedstrijd van 2016 met 2-0 ten onder bij West Ham United. Beide treffers werden met het hoofd gemaakt door de Londenaren. West Ham klimt door de knappe zege naar de vijfde plaats, terwijl Liverpool zakt naar plek acht in de Premier League. 

Liverpool was de afgelopen weken nog wel succesvol geweest, de ploeg won beide wedstrijden rondom de kerstdagen. Vanmiddag speelden The Reds echter weinig klaar op Upton Park en werd er terecht met 2-0 verloren. Al na tien minuten stond de thuisploeg op voorsprong, dankzij een rake kopstoot van Michail Antonio. De aanvaller, vorige week ook al trefzeker, klopte Nathaniel Clyne in de lucht en zag zijn kopstoot in het doel verdwijnen. Kort na de pauze besliste Andy Carroll de wedstrijd, door een schitterende voorzet van Mark Noble met het hoofd tot doelpunt te promoveren. In de slotfase dacht Liverpool via Lucas Leiva nog terug te komen in de wedstrijd, maar Noble haalde de inzet van de Braziliaan van de lijn.

Door de nederlaag zakt Liverpool een plaatsje, het staat nu achtste. West Ham heeft de stijgende lijn te pakken en klimt naar de vijfde positie. Eerder dit seizoen wonnen de Londenaren al met 0-3 op bezoek bij Liverpool. Daardoor is het dit seizoen voor het eerst sinds 1963 dat West Ham United in één seizoen zowel thuis als uit de topclub verslaat.  

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen