Emanuelson debuteert tegen Juventus: "Klaar voor"

4 januari 2016, 16:24

Komende woensdag, Juventus-uit. Urby Emanuelson had met een gemakkelijkere wedstrijd kunnen debuteren in het shirt van Hellas Verona. De 29-jarige linkspoot is evenwel klaar voor de ontmoeting met de landskampioen in Turijn. Emanuelson verruilde Atalanta Bergamo onlangs voor Hellas Verona.

"Ik ben er klaar voor", zegt Emanuelson over het bezoek aan Juventus in gesprek met La Gazzetta dello Sport. Hoewel hij op een zijspoor was beland bij Atalanta, heeft hij de afgelopen periode op conditioneel gebied niet stilgezeten. "Ik heb er alles aan gedaan om fit te zijn voor woensdag. Ik zal nog niet honderd procent zijn, maar ik kan wel meteen mijn bijdrage leveren."

Dat zal Hellas Verona goed kunnen gebruiken, want met acht punten uit zeventien wedstrijden staat het laatste in de Serie A. De achterstand naar de veilige zone bedraagt acht punten. "Het wordt een moeilijke wedstrijd, maar als we willen overleven, dan moeten we proberen om overal punten te pakken", blikt Emanuelson vooruit op het treffen met Juventus. "Het zal niet eenvoudig worden in Turijn, maar we moeten er alles aan doen om in elk geval een punt te pakken." Emanuelson heeft er alle vertrouwen in dat Hellas Verona zich weet te handhaven op het hoogste niveau in Italië. "Met Luca Toni en Giampaolo Pazzini in onze ploeg is niets onmogelijk."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen