Reservekeeper Hahn twee jaar langer bij Feyenoord

Ger
5 januari 2016, 16:12

Feyenoord en Warner Hahn hebben een principeakkoord bereikt over een langere samenwerking. De 23-jarige doelman zal tot medio 2019 bij de Rotterdamse club op de loonlijst staan. Zijn huidige verbintenis loopt tot de zomer van 2017.

Hahn maakt dit seizoen voor het eerst deel uit van de selectie van Feyenoord. De vorige voetbaljaargang bracht hij op huurbasis door bij PEC Zwolle. Ondanks dat de sluitpost bij de Kuipbewoners genoegen moet nemen met een reserverol achter Kenneth Vermeer, heeft hij toch besloten zijn contract te gaan verlengen. "Ik stond daar direct voor open", zegt Hahn op de clubwebsite. "Feyenoord is een grote club, waar ik het ontzettend naar mijn zin heb. Ik ken alle jongens en lig goed in de groep."

"Natuurlijk is het soms lastig om op dit moment geen eerste doelman te zijn, maar ook op de trainingen leer ik heel veel", stelt Hahn. "Ik moet geduld hebben, maar ook dat maakt mij mentaal sterker. De technische staf is tevreden over mijn ontwikkeling en heeft plannen met mij. Daarnaast leer ik veel van keeperstrainer Patrick Lodewijks en ook van Kenneth. We praten veel over het vak en houden elkaar scherp."

Technisch directeur Martin van Geel geeft de keeper een groot compliment voor zijn instelling en de wijze waarop hij de strijd aangaat met Vermeer. "Op deze manier maken zij elkaar sterker. We zijn hartstikke tevreden over Warner en daarom blij dat we hem langer aan de club hebben kunnen binden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen