Everton wil niet meewerken aan vertrek Mirallas

Ger
5 januari 2016, 17:51

Everton laat Kevin Mirallas deze transferperiode niet vertrekken. Dat heeft manager Roberto Martinez duidelijk gemaakt tijdens een persconferentie. De vleugelspeler liet eind 2015 optekenen een transfer niet uit te sluiten vanwege zijn reserverol bij de Engelse club.

De 28-jarige Mirallas is dit seizoen niet meer zeker van een basisplek bij Everton. De international van België moest het doen met twee basisplaatsen en acht korte invalbeurten in de Premier League. Met het EK in aantocht dacht de aanvaller enkele weken terug hardop over een vertrek bij Everton. "Dit is een situatie die niet lang meer mag duren. Als dat wel zo is, zal ik de juiste vragen moeten gaan stellen en samen met mijn manager in januari naar een oplossing zoeken."

Volgens Martinez is Mirallas deze winter echter niet te koop. "Hij heeft zijn contract verlengd en een goede voorbereiding gehad. Daarna heeft hij niet altijd zijn kans gekregen omdat we in de aanval nu eenmaal veel uitstekende opties hebben. Maar gezien de manier waarop Kevin de afgelopen weken gewerkt heeft, zal hij vermoedelijk een erg grote impact hebben in de tweede helft van het seizoen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen