Ten Hag: "Alles is mogelijk bij een megabod op Haller"

Ger
5 januari 2016, 19:39

Trainer Erik ten Hag blijft de komende weken in onzekerheid over de toekomst van Sébastien Haller bij FC Utrecht. De Franse topschutter wordt al geruime tijd in verband gebracht met buitenlandse clubs. Ten Hag beseft dat de Domstedelingen een lucratief bod niet kunnen weigeren.

"Ik begrijp dat de hele wereld achter hem aan zit. Volkomen logisch", zegt ten Hag in gesprek met de NOS. "Hij voelt dat hij zich hier ontwikkelt en is happy. Maar komt er een megabod, dan is alles mogelijk." Haller hoopt zelf door een transfer naar een grotere club in beeld te komen bij de nationale ploeg van Frankrijk. Mocht deze overstap er daadwerkelijk komen, dan lijkt Utrecht meer dan tien miljoen euro op te kunnen strijken

Ten Hag is tevreden over de ontwikkeling die zijn ploeg de afgelopen maanden heeft doorgemaakt. "Er is een betere balans in de selectie, de randvoorwaarden zijn beter en het laatste deel van het seizoen hebben we kunnen werken aan de mentaliteit. We moeten te allen tijde passie en strijd tonen. Dat was wel even een gevecht."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen