NEC: Russische interesse in captain, routinier wil door

6 januari 2016, 09:32

NEC dreigt deze winterstop haar aanvoerder kwijt te raken. Rens van Eijden kan namelijk rekenen op de interesse van Dinamo Moskou. De Russische club wil de centrumverdediger in de huidige transferperiode wegkapen uit Nijmegen, zo meldt De Gelderlander.

De 27-jarige Van Eijden geldt als een populaire speler bij NEC, waar hij al zeven seizoenen lang in het centrum van de defensie staat. Zijn contract loopt komende zomer af, waardoor NEC bij een overstap nog geld aan hem kan verdienen. Zelf kan de verdediger uiteraard ook financieel goede zaken doen met een transfer naar Dinamo Moskou, de nummer elf van de Russische Premier League.

Een andere verdediger lijkt in tegenstelling tot Van Eijden bij NEC te blijven. De 34-jarige Jeffrey Leiwakabessy gaat binnenkort met zijn Nijmeegse werkgever in gesprek over een verlengde samenwerking. "Ik wil heel graag nog een jaar door. Ik ben nu nog hartstikke fit, ik leef voor het voetbal en ben afgetraind. Maar ik ben voor de toekomst afhankelijk van de trainer en de club. Wat willen ze met mij? Binnenkort volgt daar uitsluitsel over", zegt de linksback, die eerder ook voor Alemannia Aachen, Anorthosis Famagusta en VVV-Venlo speelde.

[photo,88539,left,]

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen