AZ geeft revaliderende Lewis nieuwe verbintenis

Ger
6 januari 2016, 17:39

AZ en Fernando Lewis hebben elkaar gevonden in een langere samenwerking. De 22-jarige verdediger tekende bij tot de zomer van 2017, met een optie voor nog twee seizoenen. Zijn vorige verbintenis zou na de lopende voetbaljaargang aflopen.

De Alkmaarse club wil Lewis met zijn contractverlenging de kans geven om in alle rust te herstellen van zijn hamstringblessure. De Haarlemmer liep eind september een zware kwetsuur op. "Fernando was zich voor zijn blessure goed aan het ontwikkelen van rechteraanvaller tot rechtervleugelverdediger", zegt directeur voetbalzaken Max Huiberts op de clubwebsite. "Het is tragisch dat hij bij zijn officiële debuut als rechtervleugelverdediger gelijk zo zwaar geblesseerd raakte. Wij willen hem de kans geven om in alle rust te herstellen en gaan kijken of hij terug kan komen op zijn oude niveau."

"Ik ben natuurlijk erg blij", reageert Lewis op het contractnieuws. "Ik heb een moeilijke tijd gehad aan het begin van het seizoen, toen mijn vader overleed en ik geblesseerd raakte. Ik ben blij dat de club en de groep achter me zijn gaan staan en me hebben geholpen de moed erin te houden."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen