Bosz: "Maas gaat heel goede hoofdtrainer worden"

Ger
7 januari 2016, 14:08

Peter Bosz stelt dat Vitesse geen trainer van buitenaf hoeft te halen om de vacante positie bij de Arnhemse club in te vullen. Volgens de naar Maccabi Tel Aviv vertrokken oefenmeester kan assistent-coach Rob Maas zijn taken prima overnemen.

"In mijn ogen zou het behoorlijk stom zijn als ze niet met Rob verder zouden gaan. Let op mijn woorden: dit gaat een heel goede hoofdtrainer worden. Je hebt typische assistenten, dat is Rob niet. Hij heeft andere specifieke kwaliteiten, dat wat je zoekt bij een echte hoofdtrainer", zegt Bosz tegen Voetbal International. "Bovendien kent hij de club de manier van werken en hebben de spelers respect voor hem. Nee, Vitesse hoeft niet verder te zoeken. Ze hebben de nieuwe trainer al in huis."

Technisch directeur Mo Allach wil niet op de zaken vooruitlopen. "Ik vind het niet gepast om over namen te spreken. Het is aan ons als directie om met een geschikte kandidaat te komen. Deze leggen wij vervolgens voor aan de aandeelhouders en de RvC. Dan komen we unaniem tot een oplossing."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen