Weghorst wacht af, vierde club meldt zich voor Tannane

7 januari 2016, 18:26

Het blijft maar speculeren over de toekomst van Wout Weghorst en Oussama Tannane. De sterkhouders van Heracles Almelo worden al een tijdje in verband gebracht met clubs uit het buitenland en lijken voor een nieuw avontuur te gaan, maar in een afrondende fase lijkt het allemaal nog niet te zijn.

Weghorst wordt gevolgd door Celtic en Cardiff City, maar wacht op groen licht om persoonlijk te onderhandelen. Hij blijft, in tegenstelling tot diverse berichten, geduldig. "Ik heb helemaal niets te eisen. De transfermarkt is tot en met 31 januari open. Er kan nog van alles gebeuren, maar wie weet gebeurt er ook wel niets", aldus Weghorst tegen Voetbal International.

Toch zou Weghorst graag de oversteek maken. "Ik denk dat daar voetbal gespeeld wordt dat bij mij past", aldus de spits van Heracles. "Of ik er klaar voor ben kun je nooit zeggen. Toen ik van FC Emmen naar Heracles ging, was ik hier in principe vierde spits. Ik heb wel laten zien dat ik in staat ben me te ontwikkelen", weet hij. "Mocht het deze maand toch niet van een transfer komen, dan ga ik gewoon door waar ik mee bezig ben. Dan komen de clubs in de zomer vast wel weer terug. Ik speel op dit moment bij de nummer vier van de Eredivisie, dus ik ben dik tevreden."

Ondertussen gaat de strijd om Tannane vrolijk verder. Naast Atalanta Bergamo (Italië), Galatasaray (Turkije) en Malaga (Spanje) heeft ook het Franse Saint-Etienne zich inmiddels in Almelo gemeld. Dat heeft Heracles-directeur Nico-Jan Hoogma tegenover TC Tubantia bevestigd.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen