Swansea City laat interim-manager seizoen afmaken

7 januari 2016, 19:02

Swansea City is zeer tevreden over de wijze waarop Alan Curtis de boel de afgelopen weken heeft opgepakt bij de club uit Wales en laat de interim-manager daarom tot het einde van het seizoen aan het roer staan. Dat hebben The Swans donderdagavond via de officiële kanalen naar buiten gebracht.

Curtis zwaait sinds begin december de scepter bij Swansea, waar Garry Monk vanwege de teleurstellende resultaten de laan uitgestuurd werd. De 61-jarige Curtis, die jarenlang bij de club uit Wales werkzaam was als assistent-trainer, begon als hoofdverantwoordelijke met een onfortuinlijke nederlaag bij Manchester City, maar pakte vervolgens wel punten tegen West Ham United (0-0), West Bromwich Albion (1-0-winst) en Crystal Palace (0-0). Er volgde nog wel een 2-1 verlies bij Manchester United.

Voorzitter Huw Jenkins is zeer te spreken over de leidersvaardigheden van Curtis. "Wij zijn ervan overtuigd dat dit de beste beslissing is voor Swansea. Hij heeft hier goede en slechte tijden beleefd en weet dat hij het uiterste uit de kan moet halen om lijfsbehoud te realiseren in de Premier League", aldus Jenkins.

Swansea (19 punten) is momenteel de nummer zeventien van de Premier League, voor Newcastle United (17), Sunderland (15) en Aston Villa (8).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen