Cambuur heeft gewenste verdediger dan toch binnen

7 januari 2016, 19:50

Hij leek eerst te prijzig te zijn, maar SC Cambuur is er toch in geslaagd om Darryl Lachman binnen te hengelen. De centrale verdediger wordt voor de rest van het seizoen gehuurd van Championship-club Sheffield Wednesday. Dat hebben de Leeuwarders via de officiële clubkanalen wereldkundig gemaakt.

Lachman voegt zich donderdagavond nog bij de selectie van Cambuur, die momenteel op trainingskamp is in Portugal. De 26-jarige Amsterdammer verbond zich in juni 2015 aan Sheffield Wednesday, maar speelde daar niet meer dan een bijrol. In het verleden stond de verdediger op de loonlijst bij FC Groningen, FC/PEC Zwolle en FC Twente.

Cambuur was al een tijdje op zoek naar defensieve versterkingen. "Het is geen geheim dat wij op zoek waren naar een rechtsbenige verdediger", zegt technisch directeur Henry van der Vegt op de clubwebsite. "En dan het liefst een verdediger die ook het voetballende gedeelte beheerst en de nodige ervaring heeft. Darryl voldoet perfect aan dit profiel en wij zijn als club dan ook heel blij dat het gelukt is om hem naar Leeuwarden te halen."

Lachman speelde in een half jaar tijd geen enkel officieel duel voor Sheffield Wednesday.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen