Utrecht-captain blijft positief ondanks blessure

7 januari 2016, 20:47

FC Utrecht maakte de afgelopen maanden een uitstekende indruk, maar Willem Janssen kon niet zijn steentje bijdragen bij de Domstedelingen. De 29-jarige middenvelder staat al geruime tijd buitenspel wegens een knieblessure. De aanvoerder is wel mee op trainingskamp naar De Lutte, waar hij vooral vanaf de zijlijn naar zijn teamgenoten moet kijken.

"Normaal sta je tussen de jongens, op het veld. Partijspelen. Positiespelen. Pass- en trapvormen. Voor mij niet, ditmaal", treurt Janssen op de website van FC Utrecht. "Het is niet anders. Ik werk, net als een aantal andere jongens, een individueel programma af. Uren maken om volledig te herstellen en fit te worden", stelt de Limburger. "Ik weet dat je er alles aan moet doen om weer topfit te worden. Het is soms lastig om geduld op te brengen, maar dat is logisch."

Het is nog niet duidelijk wanneer Janssen zijn rentree zal maken, maar als het aan hem ligt is dat uiteraard zo snel mogelijk. "Ik ben het seizoen goed begonnen, heb goede wedstrijden gespeeld. Was belangrijk voor de ploeg. Als je dan door een blessure lange tijd niet kunt spelen, dan is dat zuur. Maar ik sta positief in het leven. Weet dat hierna weer mooie tijden aanbreken. Daar werk ik naartoe en kijk ik naar uit."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen