Verrassend weinig animo voor EK-tickets in België

8 januari 2016, 14:03

Het gaat in meerdere opzichten uitstekend met het Belgische voetbal. De Rode Duivels gaan momenteel aan kop op de wereldranglijst, er spelen veel Belgen bij Europese topclubs en de ploeg van bondscoach Marc Wilmots plaatste zich zonder problemen voor het EK 2016. Toch loopt de voorverkoop van de tickets voor de duels van België op de Europese titelstrijd nog niet bepaald storm.

Diverse Belgische kranten melden dat nog niet eens de helft van de ruim 20.000 beschikbare entreebewijzen zijn verkocht, terwijl de verkoop over tien dagen afloopt. Toch baart het Bob Madou, de directeur van de Belgische voetbalbond KBVB, weinig zorgen. "Die slotdag is nog tien dagen weg. En er is ook niet zoiets als een 'first come-first serve-principe': ook als je op 18 januari tickets bestelt, ben je nog op tijd."

De EK-tickets voor de duels van België zijn vanaf 12 december beschikbaar. Alleen de leden van de officiële fanclub mogen tot dusver kaarten kopen. Na 18 januari maken ook de fans van de tegenstanders van België aanspraak op de wedstrijdkaarten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen