Go Ahead heeft 'echte teamspeler' Maatsen beet

9 januari 2016, 10:22

Voor de tweede keer in twee dagen heeft Go Ahead Eagles een slag geslagen op de transfermarkt. Nadat de club vrijdag Adam Sarota al presenteerde, heeft het vandaag (zaterdag) melding gemaakt van de komst van Darren Maatsen. De 24-jarige buitenspeler heeft in Deventer een contract getekend voor anderhalf jaar. In de verbintenis is een optie voor nog een seizoen opgenomen.

Maatsen was transfervrij en ging dinsdag met Go Ahead met op trainingskamp in Rheden. De aanvaller maakte daar dusdanig veel indruk op de clubleiding, dat hij enkele dagen later al vastgelegd werd. "Darren is snel, handig en een echte teamspeler. Darren is de vleugelflitser waarnaar we op zoek waren na het wegvallen van Mo Hamdaoui en Justin Mathieu", legt RvC-lid technische zaken Adrie Steenbergen uit op de clubsite.

De aanvaller omschrijft zijn nieuwe werkgever als een 'club met karakter'. "Een club ook met een fanatieke en betrokken achterban. Wat voor speler zij gaan zien? Nou, een speler die het voornamelijk van zijn snelheid en voorzet moet hebben. Go Ahead Eagles heeft een rijke historie met snelle buitenspelers, en ik ga er alles aan doen die lijn voort te zetten."

Maatsen was transfervrij na zijn vertrek bij het Cypriotische Agia Napa, eerder deze winter. Hij speelde eerder ook voor Excelsior, Ross County en FC Den Bosch.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen