Arsenal overleeft goal van Lens, ManCity ook verder

9 januari 2016, 18:13   Bijgewerkt: 10 januari 2016, 01:06

Arsenal kwam zaterdag in de FA Cup-thuiswedstrijd tegen Sunderland op achterstand door een tegengoal van Jeremain Lens, maar uiteindelijk heeft de ploeg van Arsene Wenger wel de vierde ronde van het Engelse bekertoernooi bereikt. In het eigen Emirates Stadium werd met 3-1 gewonnen van de Premier League-laagvlieger. Manchester City bekerde verder ten koste van Norwich City (0-3).

Lens opende in de zeventiende minuut de score voor Sunderland op bezoek bij Arsenal. De Nederlandse aanvaller, die enkele weken geleden nog in onmin leefde met zijn coach Sam Allardyce, scoorde vanaf de rand van het strafschopgebied na weinig overtuigend verdedigen van Arsenal.

Joel Campbell bracht Arsenal acht minuten na de goal van Lens langszij. De Londense club nam in de laatste achttien minuten van de partij afstand van Sunderland. Aaron Ramsey was in de 72ste minuut het eindstation van een mooie combinatie (2-1), zijn ploeggenoot Olivier Giroud legde drie minuten later de eindscore vast op 3-1. Lens en Patrick van Aanholt speelden de volledige wedstrijd namens Sunderland.

Manchester City ondervond op Carrow Road weinig problemen met het thuis spelende Norwich City. Bij rust leidden The Citizens al met 0-2. Sergio Agüero bracht hen in de zestiende minuut aan de leiding, Kelechi Iheanacho nam een kwartier later de 0-2 voor zijn rekening. Invaller Kevin De Bruyne was in de 78ste minuut goed voor het derde en laatste Manchester-doelpunt van het duel (0-3).

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen