Mancini hekelt arbitrage na pijnlijke nederlaag Inter

10 januari 2016, 16:11

Coach Roberto Mancini baalt er stevig van dat Internazionale zondagmiddag de koppositie in de Serie A te grabbel heeft gelegd. De Nerazzurri ging in het eigen Estadio Giuseppe Meazza met 0-1 onderuit tegen Sassuolo, dat door een late benutte strafschop van Domenico Berardi verrassend met drie punten huiswaarts keerde.

Na afloop van de wedstrijd keerde de teleurgestelde Mancini zich tegen de arbitrage. Hij vond de beslissende strafschop, die werd gegeven na een vermeende overtreding van Miranda, onterecht. "Dat was een ongelukje, het kwam niet door concentratieverlies of iets dergelijks", aldus de trainer van Inter. "Bovendien vond ik dat Berardi een rode kaart moest krijgen voor de overtreding op D'Ambrosio. Uitgerekend hij maakt dan ook nog eens de winnende", bromt Mancini.

"Maar we moeten het verlies accepteren en doorgaan", zegt de keuzeheer wel. "We waren ook gewoon ongelukkig. We hebben gedomineerd, maar de doelman van de tegenstander (Andrea Consigli, red.) was uitstekend", vindt Mancini.

Als Napoli zondagmiddag minimaal een punt pakt tegen Frosinone (uit), dan is Inter de koppositie kwijtgeraakt aan de Partenopei.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen