Ancelotti snapt Real Madrid niet met ontslag Benitez

11 januari 2016, 15:59

Carlo Ancelotti zag de grafzerk van zijn opvolger Rafael Benitez naast zijn grafzerk terechtkomen op het trainerskerkhof van Real Madrid. De Italiaanse oefenmeester, die afgelopen zomer ontslagen werd in het Estadio Santiago Bernabéu, ken geen begrip opbrengen voor het besluit van voorzitter Florentino Perez om Benitez te ontslaan.

Benitez werd in juni gepresenteerd als de opvolger van Ancelotti, maar zijn dienstverband bij Real Madrid duurde dus niet langer dan een half jaar. Ancelotti vindt het erg jammer dat Benitez niet de tijd heeft gekregen van Perez. "Real Madrid is nog in de race voor het kampioenschap en de Champions League, maar toch is Benitez ontslagen. Ik snap dat de baan van een coach gepaard gaat met de resultaten, maar dit begrijp ik echt niet. We zijn pas een half seizoen onderweg."

Ancelotti vindt het wel een goede zaak dat Zinedine Zidane nu de touwtjes in handen heeft. "Hij is een vriend van mij, ik heb geweldige herinneringen met hem. Natuurlijk zal de tijd moeten leren of hij de juiste man is voor de club, maar heeft de kwaliteiten. Ik hoop dat hij het goed zal doen."

Zidane debuteerde afgelopen weekend in de dug-out van Real Madrid met een 5-0 overwinning op Deportivo La Coruna.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen