'Onverwachte complicaties rond transfer Tannane'

12 januari 2016, 08:11

Oussama Tannane leek maandag zijn transfer naar Saint-Etienne af te gaan ronden, maar de deal met de Franse club is nog steeds niet in kannen en kruiken. Door onverwachte complicaties laat de overstap van de vleugelaanvaller van Heracles Almelo op zich wachten, terwijl de speler met zijn broer Mo en zijn zaakwaarnemers Menno Groenveld en Rob Witschge in Frankrijk verblijven.

Saint-Etienne beticht Heracles volgens De Telegraaf van een te halsstarrige houding. Ondertussen wacht Tannane met zijn management de ontwikkelingen af, in de hoop dat Heracles alsnog over de brug zal komen en er dus een overeenkomst komt. Ketst de deul uiteindelijk af, dan is dat niet voor het eerst in deze winter bij Heracles. Eerder werd er al een streep gezet door de transfer van Wout Weghorst naar Cardiff City.

Tannane lijkt in ieder geval wel te vertrekken bij Heracles. "De kans dat Tannane hier na de winterstop nog speelt, is ongeveer nul", sprak voorzitter Jan Smit, die ook Malaga, Atalanta Bergamo en Galatasaray voor de deur had staan voor de smaakmaker. "Dat heb ik bij deze club nooit eerder meegemaakt. Tot dusverre was Heracles een opleidingsclub voor de topclubs in Nederland. Nu zijn ook grote buitenlandse clubs geïnteresseerd in onze spelers. Daar zijn we als bestuur toch wel een klein beetje trots op, maar wees gerust, we gaan niet naast onze schoenen lopen."

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen