Wijnaldum 'teleurgesteld en van streek' na blunder

12 januari 2016, 10:03

Georginio Wijnaldum is niet vaak de gebeten hond bij Newcastle United, maar afgelopen zaterdag was de clubtopscorer van The Magpies de schlemiel in de FA Cup-nederlaag tegen Watford. Een verkeerde terugspeelbal van de Nederlandse middenvelder leidde de treffer van Troy Deeney in en dat kostte Newcastle haar plaats in het Engelse bekertoernooi.

Vlak voor rust ging Wijnaldum in de fout, waardoor Deeney de enige treffer van de wedstrijd kon maken. "Ik ben teleurgesteld en van streek", zegt Wijnaldum over zijn blunder tegen The Chronicle. "Ik wilde de bal naar Coloccini spelen, maar het ging fout. Tot dat moment zaten we aardig in de wedstrijd", verzucht Wijnaldum.

Newcastle wacht al 412 minuten op een doelpunt, maar de 25-jarige Wijnaldum denkt dat het wel goed komt. "De laatste wedstrijden was het steeds hetzelfde liedje: we creëerden genoeg kansen, maar maakten het niet af", aldus de oud-PSV'er. "We moeten meer rendement boeken, anders gaan we nooit winnen. Het is frustrerend, maar we moeten vertrouwen houden en positief blijven. We kunnen heus wel scoren."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen