Barça mikt deze winter op versterking voor aanvalslinie

12 januari 2016, 15:58

Met Luis Suarez, Neymar en Lionel Messi heeft FC Barcelona heuse wereldtoppers in huis, maar de Catalaanse topclub is niet helemaal tevreden over de bezetting in de voorhoede achter dit gouden trio. Coach Luis Enrique heeft dan ook aangegeven dat de Champions League-houder waarschijnlijk de transfermarkt op zal gaan voor een extra aanvaller.

"Op dit moment heeft het vinden van een versterking in de voorhoede onze grootste prioriteit", zegt Luis Enrique op de persconferentie voor de Copa del Rey-return tegen Espanyol, dat in het heenduel al met 4-1 verslagen werd. Verdedigt Barça de riante voorsprong met succes, dan is plaatsing bij de laatste acht van de Spaanse beker een feit.

Luis Enrique denkt overigens dat het wel lastig wordt om een goede aanvaller aan boord te halen. "Onderhandelingen zijn altijd moeilijk in de winterse transferperiode, omdat geen enkele club hun belangrijke spelers wil laten gaan. Maar we gaan het proberen, tot de markt dichtgaat", besluit de keuzeheer van de Catalaanse voetbalgrootmacht.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen