Manchester City vreest Kompany nog lang kwijt te zijn

13 januari 2016, 07:54

Het kan nog maanden duren voordat Vincent Kompany weer helemaal fit is en zijn rentree kan maken bij Manchester City. Manager Manuel Pellegrini toont zich weinig optimistisch over de kansen van de 29-jarige Belg, geveld door een kuitblessure, om op korte termijn zijn rentree te maken.

Kompany liep zijn blessure enkele weken geleden op. Het is al de twaalfde keer sinds 2011 dat een kuitblessure de Belgische verdediger aan de kant houdt en momenteel wordt uitvoerig bekeken wat deze klachten veroorzaakt. Om die reden kan het herstel nog wel even duren, meldt Pellegrini. "Hij kan fit zijn voor het laatste deel van het seizoen", citeert de BBC de coach van Manchester City. "Op dit moment is het moeilijk om iets daarover te zeggen. Maar misschien zal Vincent niet zo snel zijn rentree kunnen maken."

Eerder werd gesteld dat Kompany mogelijk eind januari zijn rentree kon maken, maar dat blijkt te optimistisch te zijn geweest. Kompany is aanvoerder van Manchester City en de nationale ploeg van België.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen