De Bruyne wilde naar Bayern München: "We waren akkoord"

Ger
13 januari 2016, 09:59

Kevin De Bruyne maakte afgelopen zomer een geslaagde overstap van VfL Wolfsburg naar Manchester City. De spelmaker stond echter ook in de nadrukkelijke belangstelling van Bayern München en Paris Saint Germain. Met de Rekordmeister werd zelfs een overeenkomst bereikt.

"Het hart van Kevin lag bij de Bundesliga. Ik ben ervan overtuigd dat hij nu bij Bayern zou spelen als de club in staat was geweest om het transferbedrag op tafel te leggen. We hadden na de tweede ontmoeting zelfs een persoonlijk akkoord", aldus Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van De Bruyne, in Sport/Voetbalmagazine. De transfer liep uiteindelijk stuk op de afkoopsom. "Ik denk dat Bayern tot vijftig miljoen euro wilde gaan, maar niet meer. Uiteindelijk werd het City en daar is Kevin vandaag superblij mee. Hij heeft zich ontzettend snel geïntegreerd op en naast het veld."

PSG greep eveneens naast de Belgische middenvelder. De Koster: "Hij kon er in een fantastische stad wonen en zou er in een ploeg met fantastische spelers kunnen spelen. Maar de Franse competitie was minder aantrekkelijk en dat gaf de doorslag."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen