Strootman bedankt ontslagen trainer Garcia voor steun

Jw
13 januari 2016, 17:52

AS Roma besloot vandaag om het vertrouwen op te zeggen in hoofdtrainer Rudi Garcia. Kevin Strootman liet zich inhoudelijk niet uit over die beslissing, maar heeft wel aangegeven de uit de laan gestuurde coach enorm dankbaar te zijn. De Oranje-international bedankt Garcia voor de steun die hij kreeg tijdens zijn revalidatieperiode.

"Meneer, ontzettend bedankt voor alle steun tijdens mijn revalidatie en dat je altijd vertrouwen in me hebt gehouden. Je hebt vanaf het begin in mij geloofd en me gecontracteerd bij AS Roma. Daar zal ik je altijd dankbaar voor zijn. Ik wens jou, Claude (Fichaux, red.) en Fred (Bompard, red.) al het beste toe in de toekomst!", schreef Strootman op zijn Twitter-account, waarbij hij de twee Franse assistenten, die eveneens werden ontslagen, niet vergat.

De 51-jarige Garcia stond sinds juni 2013 voor de groep bij de Giallorossi, die hij achterlaat op de vijfde plaats in de Serie A. Met Luciano Spalletti heeft Roma volgens Italiaanse media al een nieuwe coach gestrikt.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen