Valencia haalt oude bekende terug om Neville te helpen

Jw
13 januari 2016, 21:53

Valencia heeft Jesus Garcia Pitarch aangesteld als technisch directeur. De kwakkelende Spaanse grootmacht hoopt dat de 52-jarige oud-speler in samenwerking met Gary Neville (foto) de club weer terug in de Spaanse top kan brengen. Hij mag direct aan de bak, omdat de transfermarkt op dit moment open is en Valencia wel versterkingen kan gebruiken.

Garcia Pitarch was tussen 2002 en 2004, een uiterst succesvolle tijd van de club, ook al technisch directeur van Valencia. Destijds werd hij ontslagen vanwege een conflict met het bestuur en trainer Rafael Benitez. De problemen van toen tellen nu niet meer. "We hebben onze fans en aandeelhouders altijd verteld dat we onze manier van werken constant kritisch bekijken. Jesus heeft succes gehad op het hoogste niveau en kent de club Valencia goed. Wij denken dat hij de ideale persoon is voor deze belangrijke positie", licht clubpresident Lay Hoon Chan toe tegenover Sky Sports.

Bij Valencia krijgt Garcia Pitarch dus te maken met Neville, die nog geen twee maanden trainer is van Valencia, maar snel prestaties zal moeten leveren. De voormalig verdediger van Manchester United wacht nog altijd op zijn eerste competitiezege als trainer van Valencia.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen