Vd Vaart spreekt van absoluut dieptepunt in loopbaan

14 januari 2016, 10:25

Rafael van der Vaart ergert zich kapot aan zijn situatie bij Real Betis. De 32-jarige middenvelder staat nu een half seizoen onder contract bij de club uit Andalusië, maar komt amper aan de bak. In de eerste maanden werd routinier geplaagd door blessures, in de laatste maanden houdt hij enkel de reservebank warm.

Hoewel het ontslag van trainer Pepe Mel goed nieuws voor Van der Vaart kon betekenen, zat de voormalig Ajacied niet in de selectie voor het Copa del Rey-treffen met aartsrivaal Sevilla (4-0 verlies). Daardoor lijkt het perspectief van de Nederlander bij Betis richting een nulpunt te zijn gegaan. Zijn situatie is vervelend, ook omdat hij nog tot medio 2018 onder contract staat in Sevilla.

"Ik moet toegeven dat ik het absolute dieptepunt in mijn loopbaan heb bereikt. Ik wil graag spelen", stelt een zwaar ontevreden Van der Vaart tegen de Duitse krant Bild. In zijn imposante carrière speelde de technicus eerder voor Ajax, Hamburger SV, Real Madrid en Tottenham Hotspur.

Van der Vaart heeft na een half jaar pas zeven optredens in de Primera División achter zijn naam staan bij Betis, dat momenteel op de vijftiende plaats staat.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen