Luijpers als assistent-coach aan de slag bij VVV

14 januari 2016, 10:29

Anderhalf jaar na zijn ontslag bij Roda JC Kerkrade heeft Mark Luijpers weer onderdak gevonden bij een profclub in Limburg. De voormalig verdediger treedt per direct toe tot de technische staf van VVV Venlo. Hij wordt assistent van hoofdcoach Maurice Steijn, zo meldt de club op haar officiële website.

Luijpers heeft een contract tot het eind van dit seizoen getekend en gaat zich vooral bezighouden met video-analyses. Hij heeft er zin in: "VVV-Venlo benaderde me na het vertrek van Ben van Dael of ik de vacante functie wilde invullen en ze kwamen met een goed verhaal. Ik vind het heerlijk om weer aan de slag te gaan en zeker in een team dat goed draait. Laat de tweede competitiehelft maar snel beginnen", zegt hij.

De 45-jarige Luijpers speelde als voetballer alleen voor Roda JC en MVV. De verdediger maakte in 2002 het enige doelpunt in de UEFA Cup-wedstrijd van Roda tegen AC Milan. Door de treffer van Luijpers werd het in San Siro 0-1 voor de Limburgers, nadat de heenwedstrijd in Kerkrade eveneens in 0-1 geëindigd werd. Hierdoor moesten er strafschoppen genomen worden, deze penaltyserie won AC Milan nipt met 3-2.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen