De Guzman staat na operatie stand-by voor transfer

14 januari 2016, 11:40

Jonathan de Guzman beleefde een half jaar om heel snel te vergeten, maar er lijkt eindelijk licht aan het einde van de tunnel te zien te zijn voor de 28-jarige middenvelder. De speler van Napoli heeft een operatieve ingreep ondergaan om zijn liesproblemen te verhelpen en kan zich daarom opmaken voor een winterse transfer.

De Guzman speelt al een tijd geen rol van betekenis meer bij Napoli, maar stond nog wel altijd onder contract bij de huidige koploper van de Serie A. Wil hij speelminuten maken, dan zal hij naar een andere club moeten gaan. Dat is nu eenvoudiger geworden, omdat de oud-Feyenoorder geopereerd is. "Eindelijk is er gebeurd wat ik nodig had", zegt een tevreden De Guzman via Instagram.

Hij deelt via het sociale medium ook nog even een sneer uit. "Het is niet normaal hoe iemand je carrière zo lang kan tegenwerken", schrijft De Guzman, die dit seizoen nog geen minuut binnen de lijnen stond bij Napoli. Afgelopen zomer leek hij op weg te zijn naar AFC Bournemouth, maar deze overstap vond De Guzman niet aantrekkelijk genoeg. Dat zou tot de nodige interne problemen hebben geleid bij Napoli, waardoor de uit de selectie gezette speler er goed aan doet om deze winter alsnog te vertrekken.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen