NAC-spits Ars start als reserve tegen Volendam

14 januari 2016, 16:12

NAC Breda-spits Sjoerd Ars is niet fit genoeg voor een basisplaats in de uitwedstrijd tegen FC Volendam (vrijdag). De clubtopscorer had de afgelopen periode last van een blessure aan de knie. Kevin Brands speelt tegen Volendam in de punt van de aanval bij NAC.

"We hebben niet veel aan het elftal gesleuteld. Sjoerd Ars is nog niet fit en zijn positie wordt in iets aangepaste vorm ingenomen door Kevin (Brands, red.)", bevestigt NAC-coach Marinus Dijkhuizen op de clubwebsite. Ars maakte in zestien wedstrijden tien doelpunten voor de Bredase club, Brands kwam in eveneens zestien duels acht keer tot scoren.

NAC is de nummer drie van de Jupiler League. Volendam is één van de grootste concurrentie op de ranglijst en hetzelfde kan gezegd worden van FC Eindhoven, de ploeg waartegen NAC komende maandag op eigen veld aantreedt. Dijkhuizen kijkt echter niet te ver vooruit.

"NAC is op dit moment niet bezig met het kampioenschap", vervolgt de oefenmeester. "Dit team moet op dit moment vooral met zichzelf bezig zijn. Alleen dan maken we aanspraak op promotie. Er komen twee mooie affiches aan waarbij onze ervaren spelers de leiding moeten nemen in het veld. Dat zelfcorrigerend vermogen is een belangrijk aandachtspunt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen