Berghuis: "Sta open voor iets anders, liefst op huurbasis"

Ger
15 januari 2016, 08:27

Steven Berghuis voelt veel voor een verhuurperiode. De 24-jarige aanvaller stapte afgelopen zomer van AZ over naar Watford, maar bij de Engelse middenmoter komt hij nauwelijks aan spelen toe. Vaak valt Berghuis zelf buiten de wedstrijdselectie van coach Quique Sánchez Flores.

"Watford is een mooie club, met een geweldig trainingscomplex en een leuke groep. Eigenlijk zit ik hier ook nog maar net. Maar ik heb een beetje pech gehad met de speelwijze", aldus Berghuis tegen Voetbal International. "In plaats van 4-2-3-1 ging de trainer tijdens de competitie steeds meer toe naar 4-4-2. Van de buitenste middenvelders vraagt hij dingen die ik niet te bieden heb. Maar het gaat hartstikke goed met de ploeg. Voorin maken Troy Deeney en Odion Ighalo vaak het verschil voor ons. Dus ik heb niet het gevoel dat er op korte termijn iets gaat veranderen."

"Danny Blind zei laatst in het AD dat hij het jammer vond dat ik niet speelde. Dat zet me dan aan het denken. Watford ziet mij wel als optie voor een plek op het middenveld, hangend aan de zijkant. Ik ken mijn kwaliteiten, maar ook mijn tekortkomingen. In dit systeem word ik min of meer een normale speler. En daar moet ik het gewoon niet van hebben. Daarom sta ik open voor iets anders, het liefst op huurbasis. Want uiteindelijk wil ik slagen bij Watford."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen