De ellende houdt maar niet op voor Siem de Jong

15 januari 2016, 16:48

Siem de Jong blijft maar te maken krijgen met tegenslagen. De aanvallende middenvelder van Newcastle United is deze week in het ziekenhuis terechtgekomen, na een incident op de training. Hij heeft een ogenschijnlijk zware oogblessure opgelopen.

Newcastle-manager Steve McClaren heeft de vervelende blessure van De Jong bevestigd. "Het zag er zeer serieus uit", sprak de coach. De Nederlander werd tijdens de training per ongeluk in het oog gestoken en het bloed gutste er volgens Sky Sports-journalist Keith Downie uit. "Hij zal een paar weken buitenspel staan", zegt McClaren over de pechvogel.

De Jong maakte anderhalf jaar geleden de transfer van Ajax naar Newcastle, maar de 26-jarige aanvallende middenvelder kan nog niet aarden op St. James' Park. Hij wordt geteisterd door blessureleed. De oud-Ajacied werd de afgelopen jaren onder meer gehinderd door twee klaplongen en diverse spierblessures. In het huidige seizoen maakte hij al wel veertien keer zijn opwachting. Goals bleven nog uit voor De Jong, wiens broer Luuk eerder flopte bij The Magpies.

Ondertussen is Cheick Tioté, oud-middenvelder van FC Twente, van Newcastle onderweg naar China. Shanghai Greenland Shenhua lijkt de Ivoriaan snel te verwelkomen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen