Darri vervangt Tannane, Oosterwijk spits van Twente

15 januari 2016, 19:04

Niet Jaroslav Navratil, maar Brahim Darri (foto) is voor de regionale derby tegen FC Twente door coach John Stegeman aangewezen als vervanger van Oussama Tannane. De smaakmaker van Heracles Almelo rondde deze week zijn transfer naar het Franse Saint-Etienne af.

Eerder dit seizoen kreeg Navratil veelvuldig zijn kans als Tannane absent was, maar nu krijgt Darri dus de kans om zich te laten zien. De oud-speler van Vitesse vormt samen met Wout Weghorst en Robin Gosens de voorhoede bij de Heraclieden, die momenteel knap vierde staan in de Eredivisie.

Bij het geplaagde Twente, dat op de dramatische zeventiende plaats staat, staan meerdere opvallende spelers in de basisopstelling. Zo is Robbert Schilder weer terug na een periode van blessureleed en krijgen Jari Oosterwijk en Jerson Cabral de kans in de frontlinie. In de Grolsch Veste draagt Felipe Gutiérrez de aanvoerdersband.

Met Hakim Ziyech en Renato Tapia staan er twee spelers aan de aftrap die deze winter wellicht nog vertrekken. De felbegeerde Ziyech zinspeelt al een tijdje op een transfer, Tapia staat in de belangstelling van Feyenoord.

Opstellingen

FC Twente: Marsman; Ter Avest, Uvini, Tapia, Schilder; Mokotjo, Ziyech, Gutiérrez; Ede, Oosterwijk, Cabral.

Heracles Almelo: Castro, Droste, Te Wierik, Zomer, Fledderus; Pelupessy, Bruns, Bel Hassani; Darri, Weghorst, Gosens.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen