Stegeman: "Een wanprestatie, het was slappe hap"

15 januari 2016, 22:24

Heracles Almelo kan met trots, tevredenheid en veel voldoening terugkijken op de eerste seizoenshelft, maar de hervatting van de Eredivisie was om van te huilen voor de Almeloërs. De streekderby tegen rivaal FC Twente ging met 4-0 verloren in de Grolsch Veste. Coach John Stegeman wil de wedstrijd het liefst zo snel mogelijk vergeten.

"We hebben vanavond collectief een wanprestatie geleverd, zowel in balbezit als balbezit tegenstander", concludeert Stegeman na de zeperd in Enschede tegenover FOX Sports. "Er ging zo veel mis, daar gaan we het even goed over hebben. Het was lamlendig, er was geen initiatief en het was slappe hap in het verdedigen. Het was gewoon slecht", bromt de trainer.

Stegeman haalde Wout Weghorst na 64 minuten naar de kant en dat leidde tot de nodige woede bij de spits. "Het zal emotie zijn, maar volgens mij hebben we niet goed gevoetbald met elkaar. Met het team. Als we winnen doen we het met elkaar, als we verliezen ook. Het maakt me niet uit wat Wout denkt, maar ik vind dat iedereen in de spiegel moet kijken en zelfkritisch moet zijn."

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen