Buitenland: Nice in top-drie, Celtic zes punten los

15 januari 2016, 23:17   Bijgewerkt: 15 januari 2016, 23:38

OGC Nice heeft vrijdagavond een succesvolle poging gedaan om de top-drie van de Ligue 1 te bestormen. De equipe uit Provence-Alpes-Côte d'Azur wist in eigen huis met 2-1 van het dit seizoen zo verrassend sterke Angers SCO te winnen. Hatem Ben Arfa was de gevierde man bij de thuisploeg, met twee benutte penalty's in de slotfase.

Nice staat nu op de derde plaats in de Ligue 1, waar Angers nog altijd knap tweede staat. De achterstand van de nummer twee op koploper Paris Saint Germain is inmiddels al opgelopen tot twintig (!) punten. De titelverdediger lijkt op de door de concurrentie uitgerolde rode loper met speels gemak al vroeg in het seizoen kampioen te kunnen worden.

Net als PSG gaat ook Celtic overtuigend aan kop, maar dan in Schotland. The Bhoys wonnen mede dankzij twee goals van Leigh Griffiths met 1-4 bij Dundee United en staan daarom zes punten los. Aberdeen is de nummer twee.

In België won Racing Genk met 2-1 van Zulte Waregem, een concurrent in de strijd om Europees voetbal. De Griekse debutant Nikolaos Karelis kroonde zich vlak voor tijd tot matchwinner bij Genk, waar Marco Bizot onder de lat stond.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen