'Toptalent Bazoer wijst interesse van concreet Napoli af'

16 januari 2016, 09:13

Riechedly Bazoer ziet een transfer naar het Italiaanse Napoli niet zitten. De koploper van de Serie A had van Ajax toestemming gekregen om met de middenvelder te onderhandelen, maar het negentienjarige talent bleek niet geïnteresseerd in een transfer. Napoli zou volgens De Telegraaf bereid geweest zijn om een bedrag van ongeveer 25 miljoen euro te betalen voor het talent.

Marc Overmars, directeur spelerszaken bij Ajax, had de Italiaanse club toestemming gegeven om met de middenvelder in gesprek te gaan. Overmars had tegen Napoli gezegd dat de transfersom rond de 25 miljoen euro zou liggen. Napoli schrok daarvan, maar besloot toch door te zetten. Bazoer bleek echter niet te porren voor een overstap, omdat hij liever in Amsterdam wil blijven.

De Italiaanse club, die eerder ook al een lijntje gooide naar Davy Klaassen, had er veel voor over om Bazoer vast te leggen. Zo werd zijn broer en zaakwaarnemer Irchandly uitgenodigd voor het Coppa Italiaduel Napoli-Internazionale, aanstaande dinsdag in Napels. De familie Bazoer heeft dat aanbod echter geweigerd, omdat de middenvelder deze winter nog geen transfer wil maken.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen